Vi utvecklar och designar textilband för de flesta ändamål och branscher, totalt uppåt 3000 olika produkter. Förutom vårt standardsortiment erbjuder vi tekniska band som uppfyller speciella kravspecifikationer. Vi följer också på nära håll utvecklingen inom smarta textilier.

Vi förstår kundens behov

Vi förstår kundens behov

Många års erfarenhet från branschen innebär att vi har god kännedom om våra kunders behov och kravställningar. Med det i bagaget kan vi erbjuda produkter och tjänster som ger våra kunder ökad kvalitet, säkerhet, lönsamhet och produktivitet.

I alla branscher

I alla branscher

När vi säger att vi finns överallt så menar vi överallt. Från industrier inom bil, hygien och filter, konfektion, livsmedel samt möbler. Men du hittar också våra produkter i handikapphjälpmedel, skyddshjälpmedel, hemtextil, solskydd och i teknisk textil samt inom branscherna marin, militär, sport och fritid.

Behandlingar som ökar skyddet

Behandlingar som ökar skyddet

Det blir enklare för dig att en och samma partner tar om hand om hela produkten. Därför utför vi också behandlingar som till exempel flamskydd, transfer och tryck, vattenavvisande, kall och värmekapning, förkrympning och IR.